Ország-világ

2020.11.25. 17:04

Mi lehet vele? Balázs Fecó barátja sem tud semmit a zenészről

Úgy tudni, még mindig mélyaltatásban, lélegeztetőgépre kapcsolva harcol a fertőzéssel a 69 éves zenészlegenda, de új információ nem érkezik róla.

A Bors mindennap érdeklődik, és olvasóinak azonnal beszámol Balázs Fecó állapotáról, amely több mint egy hete változatlan. A lap úgy tudja, a tizedik nap környékén jár az énekes, amit lélegeztetőgépre kapcsolva, mesterséges kómában tölt.

Az utolsó információm az, hogy stabil, de változatlan az állapota, de ma még nem értem el a feleségét, nem tudok semmit. Csak remélni tudom, hogy ez nem jelent semmi rosszat, csak azt, hogy nincs számottevő javulás, ami nyilván egy idő után szintén aggasztó tud lenni

– mondta kissé gondterhelt hangon DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila, aki Fecó és felesége, Imola jó barátja, így elsők között értesül a zenésszel kapcsolatban mindenről.

Úgy tudni, Balázs Fecó november 14-én saját maga ment be a kórházba, s előtte még felhívta a lemezlovast, hogy tudassa vele, elkapta a koronavírus. Másnap, a következő hívást azonban a DJ már Imolától kapta, aki rossz híreket közölt. Fecó azóta nincs magánál, mélyaltatásban tartják, s lélegeztetőgépre kapcsolva harcol a betegséggel.

A 69 éves zenész vérplazma-terápiát kap a kórházban, amivel igyekeznek levinni a vírus szintjét a szervezetében. A plazmát pedig olyanok adományozzák, akik már kigyógyultak a vírusból, és a vérük gazdag az ellenanyagban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!