Ország-világ

2020.10.21. 08:45

Nem tudta elviselni a szakítást, elégette élettársa minden holmiját

A férfi nem tudott a volt élettársa nélkül élni, úgy gondolta jobb, ha a nőnek is fáj a szakítás...

Forrás: Shutterstock

Egy Kaposvár környéki, 47 éves férfi még a nyár végén szakított élettársával, és ez nagyon megviselte. Próbált vele kibékülni, többször kereste telefonon, de a nő nem volt hajlandó változtatni a döntésén. Hogy meggyőzze, még el is ment hozzá, de nem találta otthon. Amikor felhívta, hogy ott van nála és békülni jött, az asszony ismét elküldte.

Ez verte ki nála annyira a biztosítékot, hogy kibontotta a kerítést, felfeszítette a ház bejárati ajtaját, és bement a nő lakásába, hogy ott kárt tegyen. Felindultságában összeszedte volt élettársának holmijait, márkás ruhákat, cipőket, de még a hajszárítóját, konyhai robotgépet és két biciklit is, és tüzet rakott velük az udvaron.

Ilyen tüzet rakott a holmikból az elhagyott férfi
Fotó: Kaposvári Járási Ügyészség

 

A szomszédok látták, mi történik, és többször próbálták lebeszélni arról, amit csinált. Végül nekik köszönhetően oltotta el a férfi a tüzet, de így is 140 ezer forintos kárt okozott volt élettársának.

A Kaposvári Járási Ügyészség magánlaksértés és rongálás miatt emelt vádat, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben, és közérdekű munka kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!