Borzalmasan beteges

2020.10.19. 07:05

Egy 35 éves férfi éveken át szexelt egy kislánnyal az erdőben (rendőrségi videóval)

Borzalmas bűncselekményre derült fény egy kislány vallomása alapján. Egy 35 éves férfi éveken keresztül kihasznált szexuálisan egy gyereket, aki még csak 11 éves volt amikor megrontotta.

Forrás: shutterstock

A férfi és a kislány kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött. Az akkor 11 éves gyermeket egyre inkább bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult.

A férfi végig tisztában volt vele, hogy a viszonyt titokban kell tartani, és erre a lányt is rávette.

Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra. A találkozókon többször szexuális kapcsolatot is létesített a kislánnyal. Viszonyukra akkor derült fény, amikor a gyermek végül szülője faggatására bevallotta. Az apa azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

Az érdi nyomozók is több száz kilométert utaztak, 2020. október 14-én délután elfogták, előállították és őrizetbe vették a 35 éves férfit. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, bűnös cselekedetét nem tagadta. Elfogásakor a mobiltelefonját és a számítástechnikai eszközeit is lefoglalták.

Az azóta letartóztatott férfi ellen szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!