kés alá feküdt

2020.07.13. 14:30

Keresztes Ildikó szépészeti beavatkozáson esett át

A népszerű előadóművész elengedhetetlennek tartja, hogy folyamatosan színpadképes legyen, és nőként is fontos számára, hogy pozitív visszajelzéseket kapjon a külsejére.

Forrás: HOT! magazin

Fotó: BenceSariPhoto

Keresztes Ildikó szerint az igényesség a magunk iránti tisztelet jele, és ez természetesen nem azt jelenti, hogy rendszeresen meg kell látogatnunk a plasztikai sebészünket, és mértéktelenül, drasztikus műtéteket végeztetni magunkon. Ő sokkal inkább a fájdalommentes, ugyanakkor igazán látványos szépészeti beavatkozások mellett teszi le a voksát.

Az aranytorkú énekesnő már régóta szeretne megoldást találni azokra az arcát érintő problémákra, amelyek bizony az idő múlásával egyre jobban zavarják. Hosszú keresgélés után megtalálta a számára legmegfelelőbb orvost és kezelést.

„Nem akarok parodisztikus figurává válni! Csak egyszerűen bármelyik életszakaszomban elégedetten szeretnék belenézni a tükörbe”

– kezdte a HOT! magazinnak az énekes-színésznő. „Ugyanúgy, ahogy mindegyik nőtársam, én is folyamatos elégedetlenséget érzek a külsőmmel kapcsolatban. Mindig lehetne javítani valamin. Azt azonban sosem engedném, hogy plasztikafüggővé váljak! Ilyenről szó sem lehet! Fontos számomra a mértékletesség és az igényesség” – folytatta Ildikó, aki úgy érzi, a sebésze tökéletes munkát végzett.

Csak még szimpatikusabb lett számára az orvos, amikor megtudta, hogy egy helyről származnak: a beavatkozást végző szakember is marosvásárhelyi.

„Ekkor már biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Rettentően keskeny arcom és vékony szám van. Családi örökség, hogy ráncos szerencsére egyáltalán nem vagyok, de a mimikám erős, ezért az orrom és a szám közötti függőleges barázdák az idő múlásával egyre mélyülnek. Az orvos feltöltötte ezeket a barázdákat, valamint a számat is hyaluronsavval. Utóbbinak igazán örülök, hiszen most már van mit festenem. Eddig rúzsozni sem igazán volt mit, lassan már teljesen eltűnt a szám” – mondta mosolyogva Ildikó, aki hozzátette: fájdalmat egyáltalán nem érzett, nagyon gyorsan túlesett a beavatkozáson, sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!