csendes éj

2019.12.23. 18:27

Varázslatot ígérő Life Karácsony

A műsor négy hazai elismert énekes: Vastag Csaba, Radics Gigi, Tóth Andi és Talán Attila karácsonyi emlékezéseiről szól.

A 2019. október 14-én megújult Life Televízió idén karácsonykor beköltözik minden család nappalijába. A Varázslatos Life Karácsony című műsor négy hazai elismert énekes: Vastag Csaba, Radics Gigi, Tóth Andi és Talán Attila karácsonyi emlékezéseiről szól, miközben a legszebb karácsonyi dalok csendülnek fel az énekesek előadásában.

Egyikük, Vastag Csaba így vall egy régi Karácsonyáról: „akkoriban hagyott el a barátnőm. Pedig már együtt készültünk az ünnepekre, tervezgettük a közös ünnepet. Hirtelen minden, a családom közege is, rettentően üressé vált. Az ünnepek alatt végig a körmömet rágtam, pedig őt már egyáltalán nem érdekeltem. Később minden karácsonykor felénekeltem egy cédét és szépen becsomagolva bedobtam a postaládájába. Még borítókat is csináltam hozzá.”

A kétórás műsor december 24-én 20 órától lesz látható a Life­ Tv műsorán, mely nagyrészt zenei tartalmú. A négy elragadó hangú énekes 16 karácsonyi dallal varázsolja el a nézőket és a hallgatókat egyaránt. Négy különböző énekhangú karaktert hallhatnak és láthatnak majd a nézők, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A műsorban egy extra dal is felcsendül majd, a Csendes éj, melyet közösen adnak elő az énekesek a cappella stílusban.

A színvonalas műsor hangulatával szeretetet, meghittséget közvetít, mely igazán méltó legszebb ünnepünkhöz a karácsonyhoz.

Melegséget varázsol minden család otthonába szenteste, zenei világával pedig kedves, szeretetteljes hangulatot teremt a kicsik és a nagyok számára egyaránt.

A Varázslatos Life Karácsony című műsorral a nézők számára egy egész estés tartalmat kínál a Life Tv, mely a családi vacsora alatt, vendégség alatt a szenteste része lehet, igazán színvonalas zenét szolgáltatva a meghitt családi alkalomhoz, a karácsonyhoz. Sugárzás: december 24. este 8 órától a Life Tv-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!