Makkegészséges

2018.08.24. 12:57

Szikora Róbert: a szívem rendben van

A sztár idén tölti be a hatvanötöt, de letagadhatna jó pár évet. Ügyel az egészségére, sokat sportol, megválogatja, mit eszik, éppen ezért esze ágában sincs rutinvizsgálatokra járni.

Forrás: Vasárnap Reggel

Kétség sem fér hozzá, hogy Robi fiatalokat megszégyenítő lendülettel éli a mindennapjait. Heti rendszerességgel teniszezik, járja az országot, arról nem is beszélve, hogy őrületes tempót diktál a színpadon – írja a HOT!-ra hivatkozva a Vasárnap Reggel.

Mint az énekes mondja,

a zene, a csikidam és a rock and roll életérzés tartja fitten: nincs szüksége se orvosi vizsgálatokra, se gyógyszerre.

„Nekem még orvosom sincs! Nem fáj semmim, a szívem rendben van” – mesélte az R-GO frontembere a magazinnak. „Szokták mondani, hogy egy bizonyos kor után az embernek évente el kell mennie egy nagyobb kivizsgálásra, de ebben én nem hiszek. Minek tegyem ki magam egy ekkora procedúrának? Hisz kutya bajom! Ha ne adja isten, orvoshoz kell fordulnom, akkor majd orvoshoz fordulok.”

Fotó: Hot! / Vasárnap Reggel

Az énekes nyara be van táblázva, olyannyira, hogy mindössze egy-egy szabad délutánja marad. Azonban nyár végével sem lélegezhet fel: az együttessel készülnek a decemberi jubileumi koncertjükre. Óriási szerencséjére a feleségének egy rossz szava sincs amiatt, hogy a párja keveset van otthon.

„Rendkívül jól bírom a sok munkával járó gyűrődést, és persze a feleségem is megszokta, hiszen tinédzserkorunk óta ez megy. De gyakran velem tart, ha külföldi turnéra indulok. Például Svédországba, majd Amerikába is elkísér idén. Esténként szétcsapjuk a házat a bandával, napközben meg bejárjuk a várost és annak templomait Zsuzsikámmal.”

Az énekes a mai napig mélységes szerelemmel beszél a feleségéről, akivel jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

„A szeretet és a bizalom tart minket össze. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, ha csak rá nézek, megtelik a szívem. Az ebédet és a vacsorát igyekszünk együtt elkölteni, ez a mi közös időnk. Zsuzsikám mindig a kedvemben akar járni, jókat főz, de én már azért hálás vagyok, ha összedob egy lebbencslevest.”

Fotó: Hot! / Vasárnap Reggel

Imád sportolni

Hogy bírja szusszal a színpadon, ahhoz Robinak sokat kell mozognia. Éppen ezért a sport az élete fontos része: az énekes a teniszre esküszik:

„Mindig is sportember voltam. Olyannyira, hogy majdnem tornatanár lett belőlem. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nemcsak nekünk, színpadi embereknek van szükségünk a mozgásra, hanem mindenkinek, aki egészségesebb, hosszabb életet szeretne” – mondta a sztár.

 

Borítókép: Szikora Róbert. Forrás: Hot! / Vasárnap Reggel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!