Slágergyanú

2018.06.07. 09:41

Megjelent Wolf Kati új dala

Az Itt vagy című számban Kemény Zsófi költő-slammer és az Artisjus-díjas Szűcs Norbert is közreműködött.

Budapest, 2016. július 14. Wolf Kati énekesnõ az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéve hivatalos dalának felvételén a Magyar Rádió stúdiójában 2016. július 14-én. A Szabadság dala címû számot Desmond Child magyar származású amerikai énekes, producer, dalszövegíró és Andreas Carlsson svéd zeneszerzõ, producer, dalszövegíró közösen jegyzi, a magyar szöveget Orbán Tamás írta. MTI Fotó: Kallos Bea

Az aranyhangú Wolf Kati nevét a 2010-es X-Faktorban ismerte meg a nagyközönség, habár már 30 évvel ezelőtt az egész ország hallhatta a hangját, ugyanis ő énekelte mindenki kedvenc rajzfilmjének, a Vuknak a főcímdalát. 2011-ben Kati képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen „Szerelem, miért múlsz?” című dalával, ami meghódította a magyar toplisták csúcsát.

A VIVA Comet-, Szenes István- és Gundel művészeti díjas énekesnő az elmúlt időszakban olyan slágereket jelentetett meg, mint a “Válasz”, a “Szabadnak lenni”, az “Utazás”, a “Ne engedj el”, a “Hívjuk elő”, és az abszolút rádiókedvenc “Vár a holnap”. A legújabb, „Itt vagy” című dal igazi nagy dobás: az elektronikus alapokon fekvő dallam hamisítatlan nyári hangulatot teremt, és Kati összetéveszthetetlen hangja miatt egészen egyedi.

A dal felvételén olyan tehetséges szerzők dolgoztak, mint Kemény Zsófi szövegíró, vagy az Artisjus-díjas Szűcs Norbert zeneszerző.

Borítókép: Wolf Kati énekesnő. Forrás: MTI / Kallos Bea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!