apja-lánya

2017.11.11. 10:39

Stohl lánya elárulta, mitől félti az apját

Stohl Luca szerint sokan kihasználják az édesapját.

A FEM3 műsorvezetőjeként bemutatkozó lány a pontosságon, a munkabíráson és az alázaton kívül a tehetséget is örökölte színész édesapjától. Apa és lánya remek páros, ezt nemrég az 50 milliós játszma karácsonyi adásának felvételén is bizonyították.

Stohl lánya büszke az édesapjára, és ez a Bors cikke szerint kölcsönös, a színész ugyanis a lapnak elárulta: még mindig félti őt. „Ennek ellenére soha nem próbáltam meg lebeszélni erről a pályáról, annak semmi értelme nem lett volna. Tudom, hogy céltudatos, fegyelmezett és megvan benne az az érzékenység, ami a művészi pályához szükséges” – mondta Stohl. A lány szerint az apjával bármit megoszthat, nincs olyan téma, amit ne tudnának megbeszélni.

„Mindig is partnerként ke­zelt, és sosem ad kéretlen tanácsot, nem próbál atyáskodni, de tudom, hogy ott van, amikor szükségem van rá, és abban is biztos lehetek, hogy nem azt mondja, amit hallani akarok, hanem azt, amit valóban gondol.” -magyarázza a lány.

A műsorvezető szerint azonban a színész hajlamos túlvállalni magát, hiszen a legnagyobb hibája, hogy nem tud nemet mondani. „Ezzel gyakran visszaélnek, ezért dolgozik éjjel-nappal.” – teszi hozzá Stohl Luca.

Borítókép: MTI / Földi Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!