beruházás

2019.01.15. 14:44

Tovább bővít a tatabányai ipari parkban az Otto Fuchs Hungary

Újabb autóipari beruházás valósulhat meg rövidesen Komárom-Esztergom megyében, mégpedig a tatabányai ipari parkban.

Kemma.hu

Forrás: http://www.otto-fuchs-hungary.com

Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az Otto Fuchs Hungary Kft., a tatabányai ipari parkban. Az ehhez szükséges telket a NIPÜF Csoport ( Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt.) értékesítette hazánkban a több mint két évtizede jelen lévő és több mint ötszáz embert foglalkoztató kft-nek. A húsz hektáros területen több tízezer négyzetméteres gyártóüzem jöhet létre.

A német hátterű, préskovácsolt alumínium kerekek gyártásával foglalkozó cég az erős kereslet miatt elérte a gyártási teljesítményének határát. A cég a megnövekedett igények kielégítése érdekében így további bővítés mellett döntött.

Menyhárt Tibor, az Otto Fuchs Hungary Kft. gazdasági vezetője elmondta, hogy a NIPÜF Zrt.-vel gyorsan és professzionálisan bonyolították le az üzletet, ennek köszönhető, hogy még decemberre sikerült megállapodniuk a húsz hektáros terület megvásárlásáról.

 

Török Zsombor, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy több tucatnyi városban rendelkeznek kiváló minőségű és adottságú telkekkel, amelyek több hazai és külföldi vállalatoknak is ideális választást jelenthetnek. A NIPÜF Zrt. 2018-ban vásárolta meg a tatabányai ipari park részén lévő újabb területet és mindössze néhány hónap alatt elvégezte a szükséges telekalakításokat. A cég az értékesített ingatlan határáig kiépíti a közműveket és az útcsatlakozást és így akár több tízezer négyzetméteres csarnok megvalósítására is lesz lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!