Év Gyártója

2019.11.28. 14:00

Tatabányán is gyártják a Bridgestone díjnyertes téli abroncsait

A Téli Gumi 2019/20-as kategóriában az Év Gyártója címet is megérdemelte a Bridgestone legújabb abroncsa, amelyet a tatabányai üzemben is gyártanak.

M. K.

Forrás: Beküldött

Az új Bridgestone Blizzak LM005 abronccsal minden autós felkészülten várhatja a hideg évszakot. Ezt az abroncsot kiválónak értékelő Auto Bild, az Auto Motor und Sport és a Firmenauto által végzett legutóbbi téligumi-tesztek is megerősítik, illetve az Autónavigátor tesztje alapján is az összesítésben első helyet ért el. Ezen felül a Bridgestone megkapta a Téli Gumi 2019/20-as kategóriában Az Év Gyártója címet is az Auto Bild magazintól a legjobb fékezési teljesítmény eléréséért havas, száraz és nedves úton. Az abroncsot a tatabányai üzemben is gyártják.

A média tagjai a szerdai bemutatón megtudhatták: a Bridgestone azért fejlesztette ki ezt az abroncsot, hogy nyugalmat és kényelmet biztosítson. Az Európa-szerte 20 000 járművezető bevonásával végzett kutatás alapján a Bridgestone Blizzak LM005 az elvárásaik és a rájuk váró valós kihívások figyelembe vételével készült, hogy kiemelkedő irányíthatóságot és biztonságot élvezhessenek minden téli útviszony esetében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!