találkozó

2019.07.04. 11:25

Orbán Viktor az Audi igazgatótanácsának elnökével tárgyalt

A megbeszélésen szóba kerültek Magyarország mint beruházási célpont versenyképességének a cég számára fontos szempontjai is.

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Szecsõdi Balázs

Az Audi Hungaria eredményeiről és terveiről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke csütörtökön Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

A megbeszélésen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) elnöke, valamint Peter Kössler, az Audi AG igazgatótanácsának termelésért felelős tagja és Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke is részt vett.

A személyes bemutatkozás után ismertette Orbán Viktorral az Audi Hungaria eredményeit – közölte a sajtófőnök.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor kormányfő (j3) és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke (b3) tárgyal Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. július 4-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!