Helyi gazdaság

2018.10.20. 15:00

Nyílt napon mutatta meg magát az Aptiv

Aki munkát keresett, annak is szolgáltak hasznos infókkal.

M. K.

Üzemlátogatással egybekötött nyílt napra várták a héten az Aptiv tatabányai telephelyén az érdeklődőket, akik az elsősorban légzsákcsatlakozókat és töltőkábeleket gyártó vállalat megtekintése után a nyitott pozíciókról is tájékoztatást kaptak.

Az Aptiv vezető high-tech vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és jobban összekapcsolt rendszerű megoldásokat ötvöz az autóipari szektor számára. Az Aptiv 46 országban van jelen gyártással, technikai és ügyfélszolgálati központokkal. Az Aptiv, korábbi nevén Delphi 1991 óta működik eredményesen Magyarországon.

Jelenleg három hazai – két szombathelyi és egy tatabányai – gyára szállít autóipari megoldásokat, elsősorban európai autógyártóknak. A tatabányai gyáregység, az Aptiv Connection Systems Hungary Kft. légzsákokban alkalmazott biztonságtechnikai rendszereket, elektromos és elektronikai berendezéseknél használatos csatlakozóházakat, valamint az elektromos járművek feltöltésénél használt nagy teljesítményű csatlakozókat állít elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!