mentorprogram

2018.10.10. 13:43

Tuti tippeket ad a NAV a kezdő vállalkozásoknak Tatabányán

A NAV kezdő vállalkozásoknak szánt Mentorprogramja keretében Tatabányán tartanak előadást az adóhivatal szakemberei adózási témákban. Az előadásokon adózási kérdésekben nyújtanak segítségek az újonnan indult cégeknek.

Kemma.hu

Forrás: shutterstock.com

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által január közepén indított, kezdő vállalkozásoknak szánt Mentorprogram a megyében is segíti az induló vállalkozásokat. A program keretén belül két előadást tartanak az adóhivatal szakemberei október 18-án, az NAV megyei igazgatóságának épületében (Tatabánya, Komáromi út 42. 2. emelet):

  • 8- 10 óráig Amit az adózásról tudni érdemes
  • 10:15-12:15 óráig Hogyan adózzak?
  • Az előadásokra regisztrálhat minden kezdő vállalkozás, aki a mentor programban részt kíván venni és biztosra szeretne menni adóügyekben. Ezt megteheti e-mailen keresztül vagy a NAV 1819-es infovonalán is.

    A Mentorprogramban frissen bejegyzett vállalkozások vehetnek részt fél éven keresztül, regisztráció után. A NAV minden új vállalkozással a megalakulásuktól számított 30 napon belül felveszi a kapcsolatot és akár személyre szabott segítséget is nyújt számukra. A mentor a NAV nyilvántartásában szereplő információk alapján segíthet többek között a bevallások kitöltésében vagy javításában, a hiánypótlásokban, folyószámlával kapcsolatos kérdésekben vagy akár vámügyekben is.

     

     

     

    (Főoldali fotó: Shutterstock)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!