Esztergom

2021.09.05. 11:15

A hét ingatlana: egy csoda-udvar, egy lakás és egy vállalkozás! (képek)

Kettő az egyben életteret és munkahelyi környezetet vásárolhat most valaki magának. Ráadásul egy elbűvölő belső kert is jár az ingatlanhoz. Mindez Esztergom belvárosában érhető el, 69,9 millió forintért. Lássuk a részleteket!

Kemma.hu

„Eladásra kínálok Esztergom fő útján, központi részen, egy téglaépítésű, 180 m2 hasznos területű, 322m2 hangulatos belső udvarral rendelkező, sok lehetőséget kínáló, jó állapotú, szép ingatlant. Tulajdoni lapja szerint kivett szépségszalon, egészségszalon és udvar. Legutóbb Diagnosztikai Központként működött, minőségi orvosi ellátással. Az ingatlan két utcáról is megközelíthető. Az épület egyben, vagy két szárnyra osztva is üzemeltethető. Egyik szárnya akár lakóingatlanként is használható, másik fele pedig szalon, irodaház, illetve rendelőként is működtethető. Két bejárata van. A főút felől, nagy tágas, nagypolgári lépcsőházas, míg a kis utca felőli megközelítés elektromos kapun, majd gyönyörű, kovácsolt vas kapun át vezet a belső udvarra.[...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!