bámulatos

2021.06.27. 15:30

A hét ingatlana: malom, molnár ház és csodás luxus Dunaalmáson!

Közvetlen vízparti luxusvillát kínálnak eladásra Dunaalmáson, 490 millió forintért. A piacon felbukkanó, hasonló árú lehetőségekhez képes egyértelműen megdobogtatja a szívünket a molnár-motívum. Nézzen be velünk a hét ingatlanába!

Kemma.hu

Forrás: Ingatlanbazar.hu

“[...] A birtokon 3 különálló épület található. A modern, hajó formájú, fa borítású, tégla építésű, öt szobás Molnár ház. A 400 éves teljeskörűen felújított Malom és egy melléképület garázsokkal, és egy kis személyzeti lakással. A Molnár ház kialakításának és parti elhelyezkedésének köszönhetően, olyan érzést kelt mintha a Dunán lennénék egy hatalmas hajóban. Köszönhető ez a nagy üvegfelületeknek is, amelyeken keresztül bármikor csodálhatjuk a Dunát. A Molnár ház helyiségei, két hálószoba egy nappali, dolgozószoba, egy étkező, konyha, gardrób, fürdőszoba, WC és kamra. A Molnár ház mellett egy lenyűgöző méretű, 184 nm-es terasz nyúlik a Duna felé. A teraszon vacsorázva, csodálhatjuk, ahogy a nap a Dunába süllyed.

A felújított Malom a 200 évvel ezelőtti állapotát tükrözi kívülről. Belül viszont egy modern vendégház. Öt szoba van az emeleten, és mindegyik saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Az alsó szinten van egy borozó, a földszinten egy étterem, a hozzá tartozó nagy konyhával. A malom mellett található még egy hangulatos lugasos terasz, amely a borozóból közelíthető meg. A kertben egy szép tavat is találunk tavirózsákkal.”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!