lenyűgöző

2021.06.06. 18:37

A hét ingatlana: egy “fantasztikus családi ház Esztergom kertvárosában”!

A hirdető nem túloz, tényleg ragyogó otthonról van szó. Lássuk, hogyan fest jelenleg az élet 125 négyzetméteren! És persze álmodozzunk nyugodtan, mi mit hova tennénk. Vagy akár vegyük meg az eladó házat!

Kemma.hu

Forrás: Ingatlanbazar.com

“Ha nem szeretnél messzire költözni a fővárostól, de mégis nyugalomra és a természet közelségére vágysz akkor ez a házikó tökéletes választás Neked! A méltán népszerű Esztergom-Kertváros szélén, csendes utcában található. Széles mezők, kecses dombok veszik körül, a házak itt már kimondottan szellős távolságra helyezkednek el egymástól. Minden irányban nagy tér veszi körül, a tekintet akadálytalanul gyönyörködhet a természet színeiben.

Ide öröm hazaérkezni egy fárasztó nap után, az ember egyből elkezd lenyugodni, feltöltődni. A telek pont ideális méretű, bőven van hely a garázs, fészer és a gyümölcsfák mellett bármely szabadidős játékhoz és még medencének is. De mégsem túl nagy, könnyű karbantartani. Ám ha emellett még több térre lenne szükséged, a szomszédos hatalmas mezők korlátlanul rendelkezésre állnak! A ház 2012 -ben épült, korszerű és minőségi alapanyagok felhasználásával. A modern technológia (minden irányban hőszigetelés, kombicirkós fűtés stb.) mellett fontos volt, hogy egy igazán természetes és egészséges otthon szülessen. Ami nagyon jól sikerült! A tömörfa gerendák, padlók és falburkolatok, a fatüzelésű öntöttvas kályha valamint a letisztult színek egy igazán rusztikus, szép és szerethető enteriőrt alkotnak. Az ablakok minden égtáj felé nyílnak, a belső tér így reggeltől-estig napsütötte és vidám hangulatú. [...]”

 

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!