családi nap

2019.07.20. 08:20

Bridgestone-ünnep vidám, elégedett gyerekekkel

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. a hagyományoknak megfelelően ismét megrendezte munkatársai és családjaik, közel 2700 ember számára a Bridgestone családi napot.

M. K.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: BANHALMI NORBERT

A szervezők a nagyszabású eseményre számtalan érdekes programmal várták a résztvevőket. A rendezvény során gyárlátogatáson vehettek részt a dolgozók hozzátartozói, ezzel párhuzamosan pedig szórakoztató és sportprogramok zajlottak. A kisgyermekes családokat kézműves- és élményprogramok, a nagyobbakkal érkezőket íjászat, trambulin, mászófal, gokart, offroad-túra és számos vidám közösségi játék várta. Az esemény keretében megrendezésre kerültek családi vetélkedők, gyermekrajz- és sportversenyek, valamint Bridgestone csapatverseny is.

A szervezők idén az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordítottak az egészségtudatosságra nevelő és edukációs elemekre. Ennek jegyében szűrővizsgálatokat, vércukor- és vérnyomásmérést, testtömegindex-számítást is igénybe lehetett venni, valamint egészségügyi szakemberek táplálkozási tanácsadást biztosítottak mindenki számára.

A résztvevők egész napos program keretében híres sportolókkal is találkozhattak. A vállalat által támogatott olimpiai bronzérmes cselgáncsozó, Csernoviczki Éva például az egészséges életmóddal és a sportágválasztással kapcsolatban segítette a gyermekes családokat, továbbá Talmácsi Gábor is részt vett az eseményen, aki bevezette az érdeklődőket a motorsport rejtelmeibe. Az önfeledt hangulatról délután az Irigy Hónaljmirigy, este pedig az örök érvényű Fenyő Miklós gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!