kéz a kézben

2019.12.08. 07:58

Az Arany-ovisoknak is segített a Bridgestone

Mintegy 1,5 millió forinttal támogatta a tatabányai Arany János Óvodát a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

M. K.

Forrás: beküldött kép

Az intézmény az adomány segítségével felújította az udvarán található KRESZ-pályát és árnyékolóval látták el a homokozót, de új tányéroknak, függönyöknek, és egy Bridgestone-os abroncsokból álló hernyónak is örülhetnek az intézmény apróságai.

A tatabányai önkormányzat által meghirdetett Kéz a Kézben program keretében a Bridgestone júniusban „fogadta örökbe” a megyeszékhelyen működő óvodát. A kezdeményezés célja, hogy összekapcsolja a városban lévő vállalatokat, valamint óvodákat, iskolákat, szociális intézményeket. Az abroncsgyár a Tatabányai Szakképzési Centrum mellett az Arany-ovinak szeretett volna segítséget nyújtani ezért ajánlottak fel 1,5 millió forintot az intézmény különböző fejlesztéseinek támogatására.

Az idei évben a tatabányai Bridgestone minden eddiginél nagyobb energiát fektetett a társadalmi felelősségvállalásának erősítésre: a vállalatnak hála, 2019-ben új eszközökkel gyarapodott a Szent Borbála Kórház, illetve új Bridgestone abroncsokat kapott a Tatabányai Önkéntes Tűzoltó Egyesület is. Az év végén sincs megállás: december folyamán a tatabányai mentőállomás is értékes felszereléseket kap a gyár jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!