védelem

2020.03.18. 10:17

A Suzuki leállítja esztergomi gyárát a vírus miatt

A tervek szerint március 23. és április 3. között nem fog működni a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyára.

Kemma.hu

Megújult a Suzuki Vitara

Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

Friss infó: A munkatársak a leállás alatt is kapnak fizetést, zajlik az intézkedés részleteinek kidolgozása – mondta el az MTI érdeklődésére Bonnár-Csonka Zsuzsanna, a vállalat kommunikációs vezetője.

Korábban erről írtunk:

A koronavírus-járvány terjedésének növekvő kockázata miatt a Magyar Suzuki Zrt. vezetése március 23-tól április 3-ig az esztergomi gyártás leállítása mellett döntött. Bonnár-Csonka Zsuzsanna, vállalati kommunikációs vezető kiemelte: a munkatársak egészsége és biztonsága védelmében hozták meg a döntést, és valamennyiüknek köszönik a kialakult helyzet rugalmas és együttműködő kezelését.

A Magyar Suzuki Zrt. folyamatosan elemzi, és értékeli a helyzetet, illetve minden további változásról haladéktalanul tájékoztatja az érintetteket. A közleményét azzal zárta a cég, hogy bíznak benne, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb visszaállhasson a Suzuki a korábban megszokott működésre.

Március 17-én a győri Audi is bejelentette, hogy a járványhelyzet miatt egy időre leállítja a termelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!