beruházás

2019.01.21. 13:06

A STILL 3000 négyzetméteren építi meg tatabányai központját

A targoncákat és vállalatokon belüli logisztikai rendszereket előállító STILL építi új telephelyét építi meg Tatabányán.

Kemma.hu

A STILL Villástargonca Kft. kinőtte környei telephelyét, ezért a költözés mellett döntött 2018 elején. Az elmúlt hónapokban a REsolution Consulting (REscon) ingatlanszakértőinek közreműködésével kereste a cég az ideális telephelyet. A vállalat olyan új telephelyet keresett, ahol a raktározás és a szervizüzem mellett az irodai dolgozók kényelmes elhelyezése is biztosított. Elvárás volt, hogy az ingatlan kamionnal könnyen megközelíthető legyen, és korszerű infrastruktúrával rendelkezzen.

Bakos Kristóf, a REscon társtulajdonosa elmondta, hogy a tendereztetés az ingatlanszakértők által készített „Ideal Space Plan”-t és az „Ideal Tech Spec”-et tartalmazó dokumentáció segítségével történt. A nyertes Leier-cégcsoport vállalta, hogy Tatabányán elhelyezkedő telkére 2019 utolsó negyedévére megépíti a STILL új magyarországi, 3000 négyzetméteres központját.

Az újonnan épült épületben modern dokkolórendszert, darupályát és festőkabint is kiépítenek. A beléptetési rendszer és a telephely közlekedési útvonalai a STILL egyedi igényeit fogják tükrözni. Hőszivattyús rendszer fogja biztosítani az épület fűtését. A műszaki kivitelezést szintén a REscon felügyeli majd.

A cégről röviden

A STILL targoncák és automatizált intralogisztikai rendszerek egyik vezető szállítójaként Magyarországon 95 főt foglalkoztat, és 9 milliárd forint feletti árbevételt ért el 2017-ben.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!