Gazdaság

2011.01.13. 12:17

Kamarai ingyenes információs szolgáltatás

Marketingstratégiai kérdésekről is ad információt a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapja.

Kemma.hu

A vállalkozásfejlesztésnek különféle módszerei vannak, most a marketingstratégiára hívjuk fel olvasóink figyelmét. A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásainak listája már tavaly novembertől új, ingyenes információs szolgáltatással bővült. Ez elsősorban a vállalkozások vezetőinek nyújt kiemelten hasznos segítséget.

Kádas Miklós független vállalkozásfejlesztési tanácsadó (www.kdsm.hu) folyamatosan frissülő, a cég versenyképességének növelésével kapcsolatos cikkeket, információkat bocsát térítésmentesen a kamara honlapjára (www.kemkik.hu) látogatók rendelkezésére.

Egy-egy jó ötlet nagyot lendíthet az üzleten, érdemes erre gondolni már januárban is. A vállalkozások valódi versenyképességét a marketing átfogó szemléletével vizsgálhatjuk, és a marketingstratégia módszereinek vezetői alkalmazásával javíthatjuk igazán. Ebben segít minden régi és leendő kamarai tagnakaz az említett ingyenes tanácsadói szolgáltatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!