Gazdaság

2010.04.09. 09:17

Átadták a Megye Gazdaságáért Díjakat

Csütörtökön délelőtt Tatabányán, a Hotel Árpádban adták át a Megye Gazdaságáért 2009 díjakat.

M. K.

 Dr. Völner Pál, a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy a díjazottak nemcsak a gazdaságban, a helyi értékek őrzésében is élen járnak. Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszédében azt hangsúlyozta, hogy elemi érdeke a vállalkozóknak és a kamarának az önszerveződés, ezzel együtt a folyamatos erősödés.

Az év kis- és középvállalkozója kategóriában a tatabányai magyar attila kapta a bronz emlékplakettet és az oklevelet. A 2009-es esztendő megyei agrárvállalkozása a komáromi Solum Zrt. lett. Az év innovációs vállalkozása címet a tokodi Rosenberg Hungária Kft.-nek, az év megyei beruházója a süttői Reneszánsz Kőfaragó Zrt.-nek, az év kis- és középvállalkozása címet pedig a környei M-U-T Hungária Kft.-nek ítélte oda a szakmai zsűri javaslata alapján a megyei közgyűlés. Végül, de nem utolsósorban különdíjat kapott a Piszkei Öko Kft., az ország első biomalma és biopéksége.

Az ünnepség végén Juhász József, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke pohárköszöntőjében Deák Ferencet idézte: „Összevetett vállal erős a sokaság.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!