Gazdaság

2010.02.19. 16:19

Egyre több tagja van a megyei VOSZ-nak

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete évértékelőt tartott pénteken. Kiderült, aktív életet él a szervezet.

M. A.

Éves közgyűlést tartott pénteken a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete (VOSZ).

A szervezet megyei elnöke, Pordán Zsigmond beszámolt arról, a tavalyi évben az elnökség 2-3 havonta ülésezett, hogy megbeszéljék az aktuális feladatokat. Kiemelte, tagjai a Közép-Dunántúli Régió Munkaügyi Tanácsának, ahol kétmilliárd forint sorsáról döntenek, ami többek között a munkanélküliek visszatérését szolgálja a munka világába.

Beszámolt arról is, hogy a tavalyi év fontos feladata volt a taglétszám bővítése. Sikerült elérni, hogy jelenleg százharminchárom rendes tagja van a szervezetnek, szűkített tagsággal kétszázötvenketten rendelkeznek és harminchárom pártoló taguk van. Szólt arról is, büszkék arra, hogy két taguk: W. Csoma Éva és Fábián Róbert megkapta az Év Vállalkozója díjat.

A rendezvényen dr. Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára az érdekvédelem helyéről és szerepéről, dr. Völner Pál, a megyei önkormányzat elnöke a megye gazdasági helyzetéről beszélt. Bokros Lajos közgazdász A reformok kritikus tömege, Magyarország növekvő gazdasági pályára állításának programja címmel tartott előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!