Gazdaság

2009.08.25. 19:25

Ötvenmilliónál is több turisztikai fejlesztés a cél

A turizmus piacán is csak korszerű, fejlett módszerekkel lehet eredményeket elérni. Mindezek alapja egy adott térség együttgondolkodása, valamint a vendégforgalom tudatos tervezése, szervezése, irányítása. Ennek eredményes szervezeti formája a vállalkozások valamint a lakosság összefogása és önszerveződése, mely az „alulról” építkező Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) létrehozásában is megnyilvánul.

Palásti Péter

Ezen új szervezet megalakításáról is döntöttek kedden a vizek városában. A Hotel Kiss reprezentatív épülete méltó kereteket biztosított a szakmai programok kidolgozásához, melyek megvalósítása érdekében több közös pályázatot kívánnak benyújtani a közeljövőben. Az alapítók bíznak az összefogás  jobb érdekérvényesítésében, a folyamatos párbeszédben mely a turizmusban érdekeltek és az önkormányzatok között még a jelenleginél is jobban továbbfejleszthető, valamint abban, hogy mindezek segítségével több mint ötvenmilliós fejlesztést tudjanak majd végrehajtani Tatán és környékén.

Mindezért a kedden elfogadott egyesületi alapszabály szellemében a megválasztott elnök és más tisztségviselők tehetik majd a legtöbbet, de nem kizárólag egyedül, hanem a tagsággal összefogva.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!