Gazdaság

2008.08.28. 17:40

Demján Sándor nyitotta meg a Vértes Expót

Ott mennek jól a dolgok, ahol a cukrász és a szabó úgy érzi, a haza sorsa rajta fordul meg – tolmácsolta Széchenyi István szavait a XV. Vértes Expo megnyitóján Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ügyvezető elnöke. Hozzátette: az ország fejlődésében jelentős szerepet kaphatnak a kis- és középvállalkozások és a kétkezi munka.

Müllner Helga

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Északdunántúli Vízmű Zrt. standjánál friss karsztvizet kortyolhattak a vásárra látogatók (Fotó: Molnár Viktória)
[/caption]

A XV. Vértes Expo Vásárdíját az autómárkák forgalmazásával foglalkozó Autentik Cégcsoport kapta meg. Nyevzgogyin Georgij az Opel, Vimrázy Gábor a Chevrolet autómárkákat képviselik. Mindketten elmondták: meglepetésként érte őket az elismerés, amelynek elnyerésében fontos szerepe van az Autentik tulajdonosának, dr. Kenese Lászlónak. Megtudtuk azt is, hogy az Opelen és a Chevroleten kívül a Mercedes, a Kia, a Jeep, a Dodge és a Chrysler márkákat forgalmazó cégcsoport 2000 óta minden évben jelen van a Vértes Expón, most huszonöt autót állítottak ki, köztük Mercedes haszongépjárműveket is. A helyszínen az autószalonokat profi értékesítők és tanácsadók képviselik. A vásár ideje alatt a kereskedések nyitva tartanak, ahol lehetőség van tesztvezetésre is.

Ki lesz a Vértes Expo arca?

Szombaton 15 órától 15 csinos lányt láthatnak az érdeklődők. Közülük egyikük elnyeri a Vértes Expo arca címet, s vele együtt a fotózási lehetőséget, illetve 100 ezer forintot.

A www.kemma.hu-n olvasóink is szavazhattak, szombaton kiderül, hogy ki kapja a 24 Óra, illetve a Kemma.hu különdíját.

Először állít ki az expón a tarjáni Straubinger Kft., és máris elnyerték a megyei önkormányzat elismerését. A díjat Straubinger András kereskedelmi vezető vette át, aki lapunknak elmondta: cégük tizenhat éve foglalkozik építőanyag kereskedelemmel, az idén májusban készült el tarjáni telephelyükön a fürdőszoba szalon, ahol magasabb kategóriájú termékeket is árulnak, például az egyik spanyol cég burkolóanyagait. Számítógépes fürdőszoba tervezéssel is foglalkoznak, amely az expo ideje alatt is a segít eligazodni a látogatóknak.

Tatabánya Város Díjas lett a Vértes-Thermo Bt. Bereczki Imréné cégvezető szerint sikerükhöz hozzájárult a lengyel gyártó, akitől nyílászáróikat egyedi méretben rendelik meg. A hetedik éve vásározó cég vezetője úgy látja, hogy ez a díj mutatja a látogatók elégedettségét is. Az idén jóval olcsóbban vásárolhatják meg náluk az érdeklődők a plusz felszereltséggel ellátott termékeket. Általános tapasztalatként elmondta: az érdeklődők öt százaléka keres fa nyílászárót, a többiek az ára miatt az olcsóbb műanyagot favorizálják.

Keresse fel Ön is a 24 Óra standját!

A Vértes Expón ott van a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap standja is. Az újság munkatársai meglepetésekkel várják a látogatókat.

A www.kemma.hu-n olvasóink is szavazhattak, szombaton kiderül, hogy ki kapja a 24 Óra, illetve a Kemma.hu különdíját. Keresse fel Ön is a 24 Óra standját! A Vértes Expón ott van a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap standja is. Az újság munkatársai meglepetésekkel várják a látogatókat. Vértes Expo Északdunántúli Vízmű Zrt. standjánál friss karsztvizet kortyolhattak a vásárra látogatók (Fotó: Molnár Viktória) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!