Friss hírek

2006.03.03. 07:03

A teljesítmény büszkén vállalható

Az elmúlt négy év eredményeit a szocialisták és szimpatizánsaik mellett az egész ország büszkén vállalhatja - jelentette ki Hiller István, az MSZP elnöke csütörtökön Budapesten, a párt kőbányai kampánynyitó rendezvényén.

BAMA

"Ez egy olyan kormányzati ciklus mérleg, amely Magyarország számára kedvező" - mondta a pártelnök, utalva a nyugdíj- és bérfelzárkóztatási programra, az adórendszer átalakítására. Hiller István a mintegy 300 fős hallgatóság előtt leszögezte: összefüggő, világos, egyértelmű a párt Új Magyarország programja. Hozzátette: a szocialisták politikusai minden vitának állnak elébe, de addig nem engedi embereit vitára, amíg a Fidesz le nem teszi programját az asztalra.

Mint mondta, a Fidesz azt mondja, minden rossz és reménytelen, de ezt az emberek nem fogadják el. Az MSZP programja azt mondja, hogy nemekből nem lehet országot építeni. Hiller István megköszönte a korábbi generációk tagjainak, hogy felépítették az országot.

Az MSZP elnöke, akinek beszédét többször taps kísérte, úgy vélekedett: a legkönnyebb kimenni egy térre és zászlót lobogtatni. Felelősség azonban Magyarország érdekeinek brüsszeli képviseletéhez, valamint a sárospataki könyvek hazahozatalához kellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!