Friss hírek

2006.02.21. 10:36

A madárinfluenza zsidó merénylet

Izrael fejlesztette ki a madárinfluenzát okozó vírust, mégpedig azért, hogy tönkretegye arab szomszédait, jelent meg az Al-Tavra című szíriai kormánylap hétfői számában.

BAMA

Azért azonban, hogy a világ előtt nehogy lelepleződhessen a zsidók arabellenes szándéka, távolabbról, Délkelet-Ázsiából indították „bevetésre” a kórokozókat, állítja a damaszkuszi újság. Az Al-Tavra állítólag egy olyan cikkre alapozza a feltételezéseit, amelyik még 1998-ban jelent meg a Sunday Times-ban. Az említett írásban szerepelt először, hogy Izrael olyan „etnikai bombán” dolgozik, amelyik az arabokat megöli, de nem tud ártani a zsidóknak. Ehhez a zsidó tudósok először beazonosították a jellegzetes arab géneket, majd kifejlesztettek egy vírust, amelyik ezekben a génekben kárt tud tenni. A szíriai lap szerint a kísérleteket a Tel Aviv közelében található Nesz Ciona nevű biológiai kutató intézetben hajtották végre. A szírek szerint mindez tény, a kérdés csupán az, hogy az Izraelben létrehozott vírus azonos-e a most terjedő madárinfluenza kórokozójával. A lapnak erre is van bizonyítéka. Arra emlékeztet, hogy Izrael 85 ezer vírussal mesterségesen megfertőzött madarat földelt el Ciszjordánia területén, és egy jeruzsálemi palesztin férfi elkapta tőlük és tovább hurcolta a betegséget. A cikk szerzője arra hívja fel a figyelmet, hogy még ha a zsidók kimondottan „arabspecifikus” vírust állítottak is elő, a vírus könnyen átalakulhat világjárványt kiváltó kórokozóvá. Az Al-Tavra azt is tudni véli, hogy Jasszer Arafat korábbi palesztin elnök halálát is a zsidók okozták a mesterségesen előállított vírusukkal, hiszen csak a „cionistáknak” van ilyen gyilkos eszköz a birtokukban, írta a damaszkuszi lap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!