Friss hírek

2005.06.17. 11:44

Forgalomkorlátozás a Hídünnep miatt

Péntek éjféltől lezárják a Lánchidat és környékét, ahol vasárnap hajnalig parkolni is tilos.

BAMA

A Hídünnep miatt péntek éjféltől lezárják a Lánchidat, az Alagutat, a Clark Ádám tér környékét, a Széchenyi felső rakpartot és a Roosevelt tér egy részét vasárnap hajnali fél 5-ig. Este 9 órától megállási tilalmat rendelnek el a Lánchíd utcában, az Akadémia parkolójában és a Széchenyi rakparton. Az Akadémia utcát a József Attila utca felől a Roosevelt téren át lehet autóval megközelíteni.

A forgalomkorlátozások miatt június 18-án, szombaton egész nap terelt útvonalon közlekedik a 16-os, a 86-os és a 105-ös autóbusz.
A 16-os autóbusz a Deák Ferenc térről a Bajcsy-Zsilinszky út - Károly körút - Kossuth Lajos utca - Erzsébet híd - Döbrentei tér - Attila út - Vérmező út - Várfok utca érintésével éri el a Moszkva téri végállomását.
A 86-os autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik. A Kosztolányi Dezső tér felé a Fő utca - Csalogány utca - Széna tér - Moszkva tér - Krisztina körút - Attila út - Krisztina körút - Döbrentei tér útvonalon, a Bogdáni út felé Döbrentei tér - Attila út - Vérmező út - Hattyú utca - Batthyány utca - Fő utca - Batthyány tér - Bem rakpart útvonalon kerüli el a lezárt területet.
A 105-ös autóbuszok módosított útvonalon az Apor Vilmos tér és Irányi József utca között a Mészáros utca - Krisztina tér - Alagút utca - jobbra Attila út - Dózsa György tér - Krisztina körút - Erzsébet híd - Szabad sajtó út - Váci út útvonalon közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!