Friss hírek

2005.05.13. 14:08

Megnő a határforgalom

Az osztrák, a szerb, a román és az ukrán átkelőhelyeken a pünkösdre hazatérő vendégmunkások miatt erősödő határforgalom várható.

BAMA

Az Ausztriában és Németországban dolgozó szerb, ukrán és román vendégmunkások Magyarországon keresztül utaznak haza, s emiatt megnő a forgalom Hegyeshalomnál, Röszkénél, Tompánál, Nagylaknál, Ártándnál és Záhonynál. A határőrség azt javasolja, hogy az autósok zsúfoltság esetén a tiszaszigeti és a bácsalmási, reggel 8 órától 18 óráig nyitva tartó, csak személyforgalmat ellenőrző közúti határátkelőhely felé kerüljenek; Románia felé a kiszombori és a battonyai határállomást, Ukrajna irányába a beregsurányi és a tiszabecsi határátkelőt vegyék igénybe.

A MÁV Rt. az ünnepek alatt mentesítő vonatokat indít. A vonatok május 15-én az ünnepnapra, május 16-án a vasárnapra, május 17-én a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!