Friss hírek

2004.12.23. 13:04

Mentesítő vonatokat indít a MÁV az ünnepek előtt

A december 23-i és 24-i Intercity- (IC) vonatokra már majdnem minden helyjegy elfogyott, a MÁV mentesítő vonatokat indít a karácsonyi ünnepek előtt - közölte Kavalecz Imre, a vasúttársaság szóvivője.

BAMA

A MÁV valamennyi személykocsiját felhasználja. Részletes információt az állomásokon kaphatnak az utasok, vagy telefonon a budapesti tudakozónál, a 461-55-00 telefonszámon érdeklődhetnek - mondta a szóvivő.

A személyszállító vonatok december 23-án a pénteki, december 24-én a szombati, 25-én az ünnepnapi, 26-án pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

Kavalecz Imre felhívta a figyelmet, hogy elkerülhető a sorban állás, ha a Keleti pályaudvarról induló IC-vonatokra telefonon rendelik meg menet- és helyjegyeket. A telefonon megrendelt jegyek a MÁV központi menetjegyirodában (Budapest, Andrássy út 35.) vagy a Keleti pályaudvar IC-jegypénztáraiban vehetők át.


 

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!