Friss hírek

2004.12.21. 09:51

Karácsonyi éjféli mise Budapesten

Erdő Péter bíboros a budapesti Szent István-bazilikában, Szabó Tamás katolikus tábori püspök a koszovói Pristinában mutat be éjféli szentmisét december 24-én- közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia.

BAMA

Paskai László bíboros, nyugalmazott esztergom-budapesti érsek december 24-én az esztergomi székesegyházban celebrálja az éjfélkor kezdődő ünnepi liturgiát.

 

Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek december 25-én délelőtt az esztergomi bazilikában tart szentmisét.

 

Szabó Tamás tábori püspök karácsony első napján, 25-én a macedóniai misszióban szolgálatot teljesítő szkopjei őrszakasz magyar katonáinak mutat be szentmisét - közölte az egyház.

 

Bölcskei Gusztáv református püspök, a zsinat lelkészi elnöke december 25-én délelőtt a Debreceni Nagytemplomban, Szebik Imre evangélikus elnök-püspök ugyanaznap a budavári Bécsi kapu téri templomban tart ünnepi istentiszteletet - tájékoztattak az egyházak.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!