Friss hírek

2004.12.09. 10:55

Educatio - oktatási kiállítás lesz a Millenáris Parkban

Több száz kiállító és számos szakmai program várja az érdeklődőket a fővárosi Millenáris Parkban rendezendő Educatio oktatási kiállításon szombaton és vasárnap - közölte az oktatási tárca.

BAMA

A kiállítók között jelen lesznek a hazai taneszközgyártás, a tankönyvkiadás, a szakképzés, a nyelvoktatás, a minőségbiztosítás  képviselői és valamennyi magyarországi főiskola és egyetem. 

A látogatók a kiállítási standok mellett szakmai előadásokon,  konferencián és prezentációkon ismerkedhetnek az oktatás jelenével  és jövőjével: az oktatási intézmények, kutató intézetek és cégek  által végzett szakmai munka jelentősebb eredményeivel. Olyan  intézmények, vállaltok és szakemberek mutatkoznak be, akik  meghatározó szerepet töltenek be a mai magyar oktatás fejlődésében -  áll az oktatási tárca közleményében.

A kiállítás különösen fontos az érettségiző diákok számára,  hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi  felsőoktatási intézmény képviselőjével: tájékoztatást kaphatnak a  felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési  rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi  elhelyezésről. 

A kicsiket színes programokkal, oktatási és készségfejlesztő  eszközökkel, játékokkal, a nagyobbakat filmvetítésekkel, internetes  számítógépekkel várják.

A kiállítás minden látogató számára ingyenes, és mindkét napon  10-17-ig tart nyitva.

A részletes programot megtalálhatják itt!

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!