Friss hírek

2004.12.18. 10:21

A vonatok még késnek

A vasútvonalakon kisebb-nagyobb késésekre kell számítani, ám a főútak, autópályák jól járhatóak az országban, a fővárosban sincs fennakadás a közlekedésben.

BAMA

A dél-balatoni vasútvonalon, Fonyód és Balatonszentgyörgy között a vonatokat délelőtt még dízelmozdonyok továbbítják. Az erre utazók fél órás késéssel számolhatnak. A MÁV arra kéri az utazókat, hogy óvatosan szálljanak fel és le a vonatokról, mert a szerelvények lépcsői csúszhatnak.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. az 1200 kilométer hosszúságú fő- és tömegközlekedési úthálózatot megtisztította. 75 munkagép és 500-600 ember folyamatosan dolgozik a mellékutakon és a lakosság közellátását biztosító intézmények, bevásárlóközpontok, egészségügyi intézmények útvonalainak takarításán. Hogy a gyalogosok ne kényszerüljenek a feketére tisztított úttestekre, a közterület-fenntartó kéri a házfelügyelőket és magánház-tulajdonosokat, hogy ingatlanjaik előtt tisztítsák meg a járdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!