Friss hírek

2004.11.08. 12:17

Szándékos robbantás is lehetett

Nem zárható ki a szándékosság a XV. kerületi panellakásban történt robbanással kapcsolatban. Egy lakás teljesen kiégett, egy lakó, aki kiugrott a harmadik emeletről, súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett.

BAMA

Az oltás befejeződött, az eset kapcsán nem zárható ki a szándékosság – nyilatkozta a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője, mivel a tűzoltók egy megbontott gázelvezetőt találtak annak a harmadik emeleti lakásnak a konyhájában, ahol a robbanás történt. A gyújtóforrás egyelőre ismeretlen. A tűzoltóság a tűzvizsgáló jelentésének ismeretében dönt majd, átadja-e az ügyet a rendőrségnek.

 

Az épület nem vált lakhatatlanná, de nagy mennyiségű víz árasztotta el az alsóbb szinteken lévő lakásokat, s ez jelentős károkat okozott. A robbanás feletti negyedik emeleti lakás is komolyabban megrongálódott. A házban szünetel a gáz-, víz- és elektromos szolgáltatás. Az épületet kiürítették, három személyt füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!