Friss hírek

2004.11.16. 12:56

Nem ismeri el bűnösségét Princz Gábor

36 milliárd forintos hűtlen kezelés - ez a vád a Postabank perben, amelyet Princz Gábor meghallgatásával folytatott a Fővárosi Bíróság. A volt elnök-vezérigazgató nem érzi bűnösnek magát.

BAMA

Fontos változás, hogy a Postabank volt elnök-vezérigazgatóját a továbbiakban Bárándy Péter védi. A Fővárosi Bíróságon, a tárgyalást vezető bírónő kérdésére ugyanis Princz Gábor a volt igazságügy-minisztert nevezte meg vezető védőjének. E mellett természetesen továbbra is védőügyvédei között marad Nehéz-Pozsony Márton.

A meghallgatás kezdetén a bírónő ismét ismertette az ügyészség válaszát, amely szerint nincs szükség a vádirat pontosítására, hiszen a bíróság által kérteket a vádirat tartalmazza.

Ezt követően a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, mintegy 36 milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolt volt Postabank-vezető nem ismerte el bűnösségét - mint mondta, nem követte el a terhére róttakat.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!