Labdarúgó-világbajnokság

2022.12.12. 12:51

Olvasóink szerint Mbappé lesz a világbajnokság gólkirálya

Olvasóink szavaztak, számukra teljesen egyértelmű, hogy ki lesz a gólkirály a világbajnokságon.

Kemma.hu

Kylian Mbappé a világbajnoki cím mellett a gólkirályságra is pályázik

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Nusad Szekkajil

Legutóbbi szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, hogy ki lesz a katari világbajnokság gólkirálya. A jelenlegi góllövőlista alapján a legnagyobb esélyes Mbappé, Giroud és Messi. A PSG fiatal sztárja 5 góllal vezeti a listát. A Marokkó elleni elődöntőben könnyen tovább gyarapíthatja találatai számát, ahogy a 4 gólos csapattársa, Giroud is. Lionel Messi is négyszer vette be eddig az ellenfelek hálóját, azonban neki talán nehezebb dolga lesz újabb gólt jegyeznie a Horvátok ellen, mint francia vetélytársainak.

Olvasóink döntő többsége (63 százalék) úgy gondolja, hogy a jelenleg is listavezető Mbappé húzza be a címet. A második legesélyesebbnek (16 százalék) Messit tartják, azonban rá jóval kevesebb szavazat érkezett. A brazil Richarlison is zsebelt be olvasói szavazatokat (11 százalék), azonban a horvátok elleni negyeddöntős zakó után már biztossá vált, hogy a Tottenham támadója nem lesz Katar gólkirálya. Szavazóink 11 százaléka gondolta úgy, hogy meglepetésember zsebeli be a rangos címet.

KI lesz a 2022-es vb gólkirálya?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!