Labdarúgó világbajnokság

2022.12.18. 19:43

Elképesztő küzdelem: fotókon Argentína és Messi varázslatos diadala

Kétszer is kiengedte kezéből a győzelmet Argentína, de végül Messi magasba emelhette a trófeát. Fotókon a parázs találkozó pillanatai.

Kemma.hu

Kék-fehér ölelés

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Dennis

Szavak nincsenek arra, amit Argentína és Franciaország letett a pályára a katari világbajnokság döntőjében. A mérkőzés háromnegyedéig úgy tűnt, a dél-amerikai alakulat a vártnál jóval könnyebben emeli Messit a csúcsra. Aztán jött a franciák tinisztárja Mbappé és mindent megváltoztatott, pillanatok alatt döntetlenre mentette a meccset. 

A kétszer 15 perces hosszabbításban Messi ismét Argentína javára fordította a meccset, de egy szerencsétlen kezezés miatt a franciák egy büntetővel ismét egalizáltak. A büntetőpárbajt végül az argentinok abszolválták jobban, így Messi a magasba emelheti pályafutása gyűjteményéből az egyetlen hiányzó trófeát, a világbajnoki kupát. Fotókon elevenítjük fel a 120 perc plusz a büntetőpárbaj izgalmait.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!