Vb 2022

2022.11.29. 13:20

Ronaldón röhög a fél net: a legjobb mémek a portugál benézett fejesgóljáról +videó

Cristiano Ronaldo gólt szerzett Uruguay ellen. Vagy nem. Vagy a hajszála. Vagy Fernandes. A mémgyártók mindenesetre nem kímélik a portugál sztárfocistát.

Kemma.hu

A tökéletes, gólbiztos frizkóra is van ötlete a mémgyártóknak, nem csak Ronaldónak

Forrás: MTI/EPA/Troll Football/Montázs

Egy rövid ideig úgy tűnt, Cristiano Ronaldo góljával szerzett vezetést Portugália Uruguay ellen a hétfő esti csoportrangadón, de a gólt hamar elvették tőle, ugyanis úgy látták, nem ért bele az ötszörös aranylabdás Bruno Fernandes beadásába, így a csapattárs neve mellé került a gól. Ahogy az Origo írja, Ronaldo úgy ünnepelt a gól után, mintha ő szerezte volna. Az M4Sport ki is kockázta az ominózus pillanatot.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket 

A portugál válogatott, ahogy azt a Híradó is felidézte, az 54. percben szerzett vezetést, amikor Fernandes balról ívelt a kapu elé, ahol magasan felugorva érkezett Cristiano Ronaldo. Utóbbi azonban a felvételek alapján nem ért bele fejjel a labdába, amely így is a kapu bal oldalában kötött ki. A gólt Fernandesnek könyvelték el, aki sportszerűen elismerte, hogy akár ötszörös aranylabdás társa is lehetett volna a gólszerző. Mutatjuk fotókon:

Ezen a videón pedig a labda útja figyelhető meg elég alaposan, az 50. másodperc után:

Mindenesetre a minimum kérdéses gólszerzés, valamint Ronaldo, mint jelenség megihlette a mémgyártókat is a neten. Itt például „kiderül“, hogy Maradona „isteni keze” után „isteni hajszálat” is elkezdhetünk emlegetni:

És most majd biztos megy árulkodni a góltól „megfosztott” sztár. A feltételezés nem alaptalan. A Sportbible arról ír, hogy Ronaldo küldött is üzenetet a közismert brit tévés személyiségnek, Piers Morgannek, amiben arról vallott, hogy magáénak érzi az Uruguay elleni gólt. Morgan egyébként ugyanaz a riporter, akinek olyan jól sikerült interjút adott Ronaldo, hogy a sztárfocista és a Manchaster United végül szerződést bontott, pont a vb alatt. Morgan maga is úgy véli amúgy, hogy a gól CR7-et illeti. 

És ha már előbb szóba került a frizura, jó tanács minden fejelő focistának hogy ilyen frizkókkal biztos nem veszik el a fejesgóljukat:

És hát vannak, akik szerint pont ennyi köze (vagy ennyi se volt) a találathoz a hisztijeiről is ismert portugálnak, és hogy ennyire helyénvaló a gólöröme:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!