Vb 2022

2022.11.28. 22:36

Ez az igazi alázás: síró dél-koreai focistával lőtt egy selfit a ghánai stábtag

Azt mondják, sírni csak a győztesnek szabad, de az biztos, hogy a vesztest megalázó helyzetbe hozni, kvázi belerúgni még egyet még neki se. Ghánában úgy fest, erről nem mindenki hallott.

Kemma.hu

A síró dél-koreai futballsztár könnyei nem mindenkit hatottak meg

Forrás: Twitter/@alidiligent39

Ahogy azt megírtuk, a hétfői játéknapon Ghána remek mérkőzésen győzte le a jól futballozó Dél-Koreát a fejesgólok meccsén. A lélektanilag is megterhelő meccsen nem kevés gondja akadt a koreaiaknak: kezezésből kaptak gólt (bár ez valószínűleg nem lesz olyan híres, mint a Diego Maradona 1986-os találata), mire magukra és két gólra találtak, és talán már legalább az ikszet magukénak érezhették, bekapták a harmadik ghánai gólt.

És még itt is volt némi remény, hiszen 11 perces hosszabbítással fejelte meg a bíró a meccset a végén, és a 101. percben egy szögletre is kilátás nyílt. De csak kilátás, ugyanis nem hogy szöglet nem lett a dologból, de a reklamáló szövetségi kapitányt egy piros lappal is megjutalmazta a játékvezető. Ez egyben azt is jelenti, hogy utolsó, Portugália elleni meccsükön ott se lehet majd a szakember.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket

Hát mindezek után azért nem csoda, hogy a dél-koreaiak, hogy finoman szóljunk, megtépázott idegekkel fejezték be a meccset. A Tottenham-Hotspur játékosa, Son Heung-min könnyekben tört ki még a gyepen. A ghánai válogatott, vagy ahogy sokan nevezik, a Fekete Csillagok szakmai stábjából többen is vigasztalni kezdték a 30 éves labdarúgót, de volt, aki semmilyen empátiát nem mutatott.

Odament, lőtt egy szelfit, és talán még többet is készített volna, ha a saját kollégái nem figyelmeztetik, hogy ez most nem ennek van itt az ideje, ahogy azt a Mirror is írja. 

Az előző rövid videóban csak a szelfizés látható, de érdemes megnézni a többi dél-koreai játékost is, hogy hogyan élték meg a meccset:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!