Így látja

2022.11.23. 10:00

A zsámbéki bajnokcsináló megmondta: nem szabad leírni az angolokat +videón a hatos(!) gólöröm

A katari világbajnokság győztesére, meglepetéscsapatára és legjobb játékosára tippel Bodó László, az előző szezonban bajnok Zsámbéki SK vezetőedzője

Herczeg István

Declan Rice, az angol válogatott középpályása

Forrás: FIFA via Getty Images

Fotó: Mike Hewitt

– Úgy gondolom, hogy Brazília és Argentína a legnagyobb esélyes. Nagyon szeretem a focijukat, de nem szabad leírni Angliát és Portugáliát sem – fogalmazott még az Anglia-Irán meccs előtt Bodó László, és igaza is lett, hiszen a szigetországiak 6-2-re verték ellenfelüket.

Ahogy arról beszámoltunk, Gareth Southgate válogatottja remek játékkal győzte le Iránt, a rengeteg hosszabbítással és ugye nem kevesebb, mint 8 góllal végződő találkozó igazi angol örömfocival ért véget a pályán, míg a brit drukkerek elképesztő hangulatban ünnepelték az újabb és újabb találatokat.

@skynews #Football fans across #England had everything to #celebrate as they watched their side put six goals past #Iran #WorldCup2022 #win ♬ original sound - Sky News

 

− Melyik csapat okozhatja a legnagyobb meglepetést?
– A legnagyobb meglepetést talán valamelyik afrikai ország csapata, vagy Hollandia, esetleg Kanada okozhatja. Ez talán a legnehezebb kérdés!

− Ki lehet a torna legértékesebb játékosa?
– A holland Cody Gakpo. Óriási tehetség és a PSV csapatában hétről hétre klasszis teljesítményt mutat. Mellette a portugál Rafael Leao is berobbanhat, bár az olasz bajnok Milan csapatában így is szem előtt van. Ne felejtsük el a spanyol Gavit sem, ő is nagyot robbanthat Katarban.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!