Eb 2024

2024.06.28. 06:46

Így reagáltak olvasóink a magyar válogatott kiesésére

Nem úgy alakult nemzetünk csapatának csoportköre, ahogyan azt tervezték. A kiesés nagy érzelmeket váltott ki mindenkiből, így olvasóink is megosztották gondolataikat a témával kapcsolatban.

Kemma.hu

A magyar válogatott nem jutott tovább a csoportkörből, több meccset már nem játszanak mieink az idei Európa-bajnokságon. Az esély megvolt arra, hogy a legjobb 16 közé kerüljön országunk, az angolok döntetlenje a szlovénok ellen, de legfőképpen a georgiai csapat 2-0-s győzelme Portugáliával szemben pecsételte meg nemzetünk együttesének sorsát. Az események természetesen heves érzelmeket váltottak ki az emberekből. 

SZOBOSZLAI Dominik
Nem jutott tovább a magyar válogatott a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság alatt
Fotó: Illyés Tibor / Forrás:  MTI

A Facebookon sok kommentből kiolvasható, hogy sajnálják a kiesést, de számítottak erre. Ugyan matematikailag megvolt az esélyünk a jobb eredményre, de voltak szurkolók, akik már nem teljesen bíztak a sikerben.

Mások úgy látták, hogy hősként távoztak a tornáról a magyar focisták, hiszen a skótok ellen például mindent megpróbált a csapat, a 100. perces gól ezt bizonyította. A pozitívabbak már a kijutást is nagy dolognak látták és nagy élménynek fogták fel, hogy Európa legjobb csapatai között találhatta magát nemzetünk, immáron zsinórban harmadjára, hiszen 2016 és 2021 után újból kint voltunk a nagy megmérettetésen.

Optimizmus is fellelhető

Mindig fájdalmas, ha nem érjük el azt a célt, amit kitűztünk magunk elé. Azonban ezek azok a pillanatok és esetek, amikor nem szabad feladni. A vélemények között találni több olyan hozzászólást, ami ezt a hozzáállást támasztja alá. Egyesek szerint meg kell tapasztalni a rosszat és a negatívat is ahhoz, hogy érdemben fejlődni tudjunk, legyen szó bármiről, ez esetben sportról. Akik így fejezték ki érzéseiket, azok nagyrészt bíznak abban, hogy a legközelebbi nagy tornán/tornákon jobban helytáll majd válogatottunk. 

CSOBOTH Kevin
A válogatottunk fénypontja az Eb-n: Csoboth Kevin a 100. percben szerzi meg a győztes gólt Skócia ellen
Fotó: Koszticsák Szilárd / Forrás:  MTI

Továbbra is tömegek szurkolnak Varga Barnabásnak

Ha már Skócia, az ellenük vívott mérkőzésen szenvedett brutális sérülést Varga Barnabás, a Ferencváros játékosa. Az eset megrázta az egész világot, világszerte is ismert személyek szurkoltak a magyar focistának. A Black Sabbath alapító basszerosa, Geezer Butler is szorított honfitársunknak, de ez alól nagy klubok és focisták sem voltak kivételek. 

Geezer Butler (balra) Ozzy Osbourne-nal alapította meg a Black Sabbath-ot, most Vargának üzent
Geezer Butler (balra) Ozzy Osbourne-nal alapította meg a Black Sabbath-ot, most Vargának üzent
Fotó: Kevin Winter / Forrás:  AFP

A 29 éves csatár már az Origo szerint is hazatért

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában