Foci-Eb 2021

2021.07.05. 22:47

Luis Enrique: Többet kell védekeznünk, mint eddig

Luis Enrique szerint a mérkőzés alatt többet kell védekezniük, de a legfontosabb az lesz az olaszok ellen, hogy minél többet birtokolják a labdát – mondta a tréner a spanyolok Eb-elődöntő előtti hivatalos sajtótájékoztatóján.

Fotó: AFP

Fotó: JAVIER SORIANO

Tegnap Aymeric Laporte és néhány játékos nem edzett, mivel kaptak egy kis szabadidőt. Biciklizhettek, vagy ami éppen jólesett nekik. Egyedül Pablo Sarabia volt az, aki azért nem edzett, mert holnap nem tud pályára lépni – kezdte gondolatait a spanyol szövetségi kapitány. Azt is elmondta, megérdemelték, hogy a tizenegyeseket követően ők jussanak tovább, de most csak a keddi mérkőzésre koncentrálnak. – Célunk, hogy szép játékot játsszunk és száz százalékon pörögjünk.”

Luis Enrique arról is beszélt, hogy noha a spanyol válogatott nagyon sokat birtokolja a labdát, ha Olaszország elveszi azt, akkor sem esnek kétségbe, hiszen az olaszoknak is élvezniük kell a játékot. „Képesek labda nélkül is játszani, de sokkal kényelmesebb, ha náluk van. Elsősorban az lesz a célunk, hogy minél többet birtokoljuk a labdát. A mérkőzés alatt szerintem többet kell védekeznünk, mint a többi csapat ellen, de remélem, hogy ez nem így lesz.”

Ha szeretné megtudni, hogy vélekedik Aymeric Laporte-ről Luis Enrique akkor kattintson IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!