színes programok

2018.04.30. 07:38

Sztárokkal is találkozhatnak a Nagy Futamon

Május 1-jén, kedden versenygépek vonulnak fel Budapest szívében, amelyről élő közvetítést ad az M4 sportcsatorna.

Budapest, 2017. május 1. Valtteri Bottas, a világbajnoki címvédő Mercedes Forma-1-es csapat finn pilótája egy 2014-es vb-győztes autóval száguld az V. Nagy Futam elnevezésű autó- és motorsport-bemutatón Budapest belvárosában, az Andrássy úton 2017. május 1-jén.

Forrás: MTI Fotó:

Fotó: Lakatos Péter

Magyarország legnézettebb sportcsatornáján a nézők beszélgetést láthatnak Max Verstappennel, Michelisz Norberttel és Chase Carey-vel, a Forma-1 Csoport jelenlegi elnökével is, a Petőfi Rádió műsorán pedig óránként élő bejelentkezést hallhatnak az események helyszínéről.

A Nagy Futamot május 1-jén, kedden 10.15-től közvetíti élőben Budapest belvárosából az M4 Sport. A nézők aktív F1-es pilótákat, Formula–1-es versenygépeket, rali- és túraautókat, versenymotorokat, illetve versenykamionokat láthatnak felvonulni. Szujó Zoltán kommentátor az adás folyamán Max Verstappennel, Michelisz Norberttel és Chase Carey-vel, a Forma-1 Csoport jelenlegi elnökével is beszélget, de a közvetítésben részt vesz Wéber Gábor, Szeleczky Ádám, Bobák Róbert és Újvári Máté is.

A Nagy Futamot megelőzően április 30-án, hétfőn, a Paddock látogatásról a Petőfi Rádióban óránként hallhatnak bejelentkezést Bikfalvi Tamástól, a Talpra magyar műsorvezetőjétől. A Rádióban ezen a héten zajlik a Nagy Futam hete, a szerencsés hallgatók közül a legkitartóbbak beülhetnek egy Forma-1-es versenyautóba, illetve túraautóba, ketten pedig élményrepülésen vehetnek részt. A hétfői eseményekről, csakúgy, mint a keddi Nagy Futamról a Petőfi Rádió is folyamatosan beszámol.

A Nagy Futamon az autóversenyzők felvonulása és a minimotor bemutató 10.15-kor kezdődik. 10.30-tól Rene Rastot (Audi) és Timo Glockot (BMW) láthatják a nézők, majd Max Verstappen (Aston Martin Redbull Racing) következik. A Hungaroring autók 11 órától, Turán Frigyes és Herczig Norbert raliautói 11.07-től, az Autocross: Kis Ádám (Mitsubishi Colt) és Klenáncz József (Mitsubishi), illetve Rallycross: Spitzmüller Csaba (Skoda Fabia) és Mózer Attila – (Audi A1) vonulása 11.15-től látható. A program Kamion és terepralival folytatódik: Szalay Balázs (Opel Mokka), Darázs Zsolt (MAN kamion) és Kis Norbert (Mercedes kamion) 11.23-tól következik. 11.36-tól veterán autók vonulnak, 11.46-tól Roy Nissani és Baumgartner Zsolt (Formula Renault WSR 3.5), illetve Rónai Tamás és Stern Roland (Forma Renault 2000) látható. Bernhard Auinger, Walter Csaba és Kiss Pál Tamás (NASCAR) 11.54-től, Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid (WTCR – Zengő Motorsport), illetve Michelisz Norbert (WTCR – M1RA) 12.02-től követhető az M4 Sport képernyőjén.

Max Verstappen 12.15-től, Rene Rast és Timo Glock pedig 12.30-tól tűnik fel újra. A Nagy Futam élő közvetítése Max Verstappen (RedBull Racing) újabb körével, majd Besenyei Péter belváros feletti repülésével ér véget.

A Nagy Futam kedden 10.15-től élőben az M4 Sport műsorán, bejelentkezés óránként a Petőfi Rádióban!

Borítókép: Valtteri Bottas, a Mercedes Forma-1-es csapat finn pilótája egy 2014-es vb-győztes autóval száguld az V. Nagy Futam elnevezésű autó- és motorsport-bemutatón

Forrás: MTI Fotó/Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!