BALATON

2018.08.25. 07:06

Közel 50 ezer szavazat érkezett már a likebalaton.hu fotópályázatára

A nemrég indult Balaton-parti programajánló oldal félmilliós főnyereménnyel indított fotópályázatot. Ezen bárki indulhatott, aki szereti a Balatont, és van egy jó fotója a nyaralásáról. Ugyan hátravan egy hét a jelentkezési határidő végéig, máris több mint 2200 fotó érkezett a játékra.

A pályázaton induló képek között vannak balatoni tájképek, családi fotók, vicces nyaralási montázsok, de a kiskedvencekről készült fényképek is szép számmal szerepelnek. A pályázók pedig tényleg mozgósították a családot, barátokat, ismerősöket, hogy szavazzanak. Eddig ugyanis közel ötvenezer voks érkezett.

A résztvevők már bizonyára nagyon izgatottak, hogy vajon kié lesz a fotópályázat fődíja, a félmilliós Apache Matto E5 elektromos kerékpár vagy a hévízi hosszú hétvége, mert a szervezők tájékoztatása szerint már most rengetegen érdeklődnek, hogyan is áll a fotójuk a rangsorban. Erről persze senki sem tud még nyilatkozni, hiszen a jelentkezési idő sem zárult le.

A szervező likebalaton.hu oldalára új fotókat feltölteni és ugyanott a beküldött felvételekre szavazni 2018. augusztus 30-án, csütörtökön déli 12 óráig lehet. Az eredményhirdetés 2018. augusztus 31-én 14 órakor lesz.

Borítókép: Shutterstock / Havasi Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!