Vigyázz, kész, rajt!

2019.06.18. 21:58

Íme néhány tipp, hogy könnyebben induljon munkába reggel

Nehéz lelkesen dolgozni, ha az ismerőseink nyaralós képeivel vannak tele a közösségi oldalak.

Forrás: Shutterstock

Vége a tanévnek, beköszöntött a vakáció, a gyerekek miatt már nem kell korán kelni. Így viszont még nehezebb nekiindulni dolgozni. A Vasárnap Reggel cikkében felsorolt tippek segítségével viszont garantáltan könnyebben megy majd!

Lágy dallamok... vagy mégsem?

A legtöbben ma már a telefonjukat használják az ébresztéshez. Ennek nagy előnye, hogy szabadon változtathatja a csengőhangokat. Bár a kellemes dallamok segítenek jókedvűen, pozitívan kezdeni a napot, de a kedvenc pörgős számától biztosan tettre készebb lesz.

Békés reggelek

Tegyen meg mindent, hogy a korai órák minél egyszerűbben, nyugodtabban teljenek! Elkerülheti a stresszt például azzal, ha már előző nap összekészíti, amit a munkába magával kell vinnie, vagy azt a ruhát, amit majd felvesz. Így marad ideje egy kávéra, ami mellett a párjával is válthat pár szót.

Lista, lista, lista

Könnyebben fog elindulni dolgozni, ha nem azt érzi már reggel, hogy őrült kapkodással telik majd minden munkával töltött pillanat. Ebben nagy segítség lehet, ha összeírja a teendőit. Így ráadásul időben elkészülhet a feladataival, ennek köszönhetően nem kell túlóráznia, és időben hazaér a munkahelyéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!