csokor

2017.08.01. 07:00

Így lesz virágos jó kedve!

Az illatok hatnak a gondolatainkra, az érzelmeinkre, sőt, még az egészségünkre is. Ismerje meg az aromaterápia két népszerű illatanyagát!

Van úgy, hogy az ember bal lábbal kel, nyűgösen ébred, annak ellenére, hogy igazából semmi oka a búslakodásra vagy az ismerkedésre. Nem kell feltétlenül nyugtatót keresgélni, van sokkal kellemesebb megoldás is a problémára. Természetes, esztétikus és ami a fő: hatásos!

RÓZSA

Illata megnyugtatja a lelket, segít abban, hogy kevésbé legyen feszült. Melegítsen fel 1 csésze tejszínt 1 evőkanál mézzel, majd adjon hozzá 5 csepp rózsaolajat, és öntse az elegyet az esti fürdővizébe.

LEVENDULA

Tegyen néhány cseppet a levendulaolajból egy textil zsebkendőre, és a nap folyamán többször is szagolja meg, ez segít majd a stressz elűzésében. A levendulaillat megkönnyíti az esti elalvást is: csomagoljon 1 marék levendulavirágot egy kis pamutzsákba, és tegye az éjjeliszekrényére. Legalább 1 hétig hatásos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!