jó döntés

2017.08.02. 21:00

Ha nem a szomszédnak választ autót...

A Dacia Logan MCV egyre több család számára jelenti a megoldást, amikor a nagybevásárlásokat és a közös kirándulásokat kell megtervezni.

Az autó kezdetben, a régi márka hírhedten gyenge minősége miatt, nehezen találta meg az utat a vásárlók pénztárcája felé, de mára a tartózkodás elmúlt, és az egyik legkeresettebb jármű lett a piacon, ami nem is csoda, hiszen, mint ahogy az automotor.hu is írja „kelet-európai bérek mellett is megfizethető áron kínálja típusait a márka”. Mindezek mellett a Lodgy bevezetése után, már nem volt szükség hét ülésre az MCV-ben, így bőven jut hely az összes csomagnak, ezzel „hagyományos kombiként született újjá, amiből ebben a méretosztályban kevés van a piacon” – fogalmaz az automotor.hu

Az újabb kiadású autókon csinosabbak lettek az első-hátsó lámpák és lökhárítók. „Sikerült hátrahagyni a dedikáltan olcsó részleteket, a megújult belsőbe a korábbinál ízlésesebb díszítés és méretre, fogásra is ideális, négyküllős kormány került, a kürt gombja pedig az indexkarról a volán közepére költözött”- ismerteti a lap a kocsi újdonságait. Külön kiemeli a bő helykínálatot, úgy az utasok, mint a csomagok számára.

Aki ezt az autót választja minden bizonnyal az ésszerűség alapján dönt – jelzi az automotor cikkírója, majd számba veszi a jármű menettulajdonságait, futóművét és fogyasztását, amelyek összességében igen kecsegtetőek, főleg ha arra gondolunk, „hogy 3 049 000 Ft-os beugróért már a 90 lóerős motor és a harmadik, Arctic felszereltség is jár, ami az összes fontos aktív és passzív biztonsági rendszeren túl manuális klímát, elektromos tükröt, fedélzeti számítógépet, valamint olyan opciókat jelent, mint a 100 000 Ft-os könnyűfém felni, a 40 000 Ft-os elektromos hátsó ablakemelő, az 50 000 Ft-os tempomat, vagy a 75 000 Ft-os, 7 colos érintőképernyős multimédiás rendszer. Ennyiért a legtöbb rivális szóba sem áll velünk, a Renault almárkája pedig egy kényelmes és célszerű autót gurít alánk, melyet 38 900 Ft-ért 5 év vagy 100 000 km garanciával vihetünk haza” – összegzi az oldal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!