Járvány

2020.03.18. 13:14

Adománnyal segít az EFOTT a Szent László és Szent István Kórháznak

A fesztivál szervezői is segíteni próbálnak ebben a nehéz időszakban, és bíznak benne, hogy hamar túlleszünk ezen a kálvárián.

Velence, 2017. július 15. Fiatalok az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2017. július 14-én este. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A csapat közleménye:

Az EFOTT szervezőcsapatával már bő egy hete átálltunk az otthoni munkavállalásra, és közben gondolkodtunk azon is, hogyan segíthetnénk azok munkáját, akik a „tűzvonalban” állnak helyt. Kórházakra, betegekre, orvosokra és ápolókra gondoltunk és

úgy döntöttünk, hogy a mai nap folyamán az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának nevében felajánlunk 1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára.

A kórházzal és az alapítványával egyeztetve, a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják. A fesztiválozóinkat közösségi oldalainkon buzdítjuk további adományozásra, hiszen együtt még hatékonyabb segítséget nyújthatunk egy gyors reagálású alapítványon keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!