Továbbtanulás

2019.12.16. 17:02

20. alkalommal rendezik meg az Educatio szakkiállítást

Tizennyolc ország felsőoktatási intézményei és csaknem kétszáz kiállító mutatkozik be.

Budapest, 2012. január 20. Érdeklődők a 12. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon a Papp László Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvényen szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény és sok külföldi egyetem is képviselteti magát. MTI Fotó: Kovács Attila

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Január elején rendezik meg a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást Budapesten

közölték a szervezők hétfőn.

A közlemény szerint a január 9-11-i kiállításon tizennyolc ország felsőoktatási intézményei és csaknem kétszáz kiállító mutatkozik be a Hungexpo A csarnokában, 20 ezer négyzetméteren.

Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény célja, hogy a következő években érettségiző fiataloknak bemutassa a felsőoktatási intézményeket és az egyéb oktatási lehetőségeket.

A 2020-as szakkiállításon a mintegy 50 hazai egyetem és további 17 ország továbbtanulási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, oktatók és már ott tanuló hallgatók segítségével.

Hozzátették, hogy számos egyéb érdekességet is kínál a háromnapos rendezvény:

lesznek tájékoztató előadások, tudományos kísérletek, beszélgetések a diákélet fontosabb témaköreiről, és szórakoztató programok is színesítik a napokat.

A szakkiállításra a rendezvény honlapján vagy a hivatalos mobilapplikációjával lehet regisztrálni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!