kúszó látogató

2017.09.05. 18:49

Sokak rémálma vált valóra egy angol fürdőben

Ön mit szólna, ha váratlanul egy királypiton kúszna elő a vécékagylóból?

Az angliai Southend város egyik lakója, Laura Cowell igencsak meglepődött, amikor nemrégiben ötéves fia azzal állt elé, hogy egy egyméteres kígyó kúszott elő a vécécsészéből. Bár a család már több napja észrevette, hogy nehezen folyik le a víz, arra álmukban sem mertek gondolni, hogy valójában egy hüllő a dugulás okozója – számol be róla a BBC.

A sokkoló felfedezést követően rögtön szakembert hívtak, így derült ki, hogy egy bébi kígyóról van szó, a királypiton ugyanis általában 1,5 méteresre nő meg.

A sikeres mentést követően kiderült, hogy a kíméletlen kalandok ellenére a kígyónak nincs komoly baja, nem voltak rajta sérülések és nem volt alultáplált sem.

Ha a kígyónak nem is, a brit család számára biztosan emlékezetes marad az eset, Mrs. Cowell ugyanis azt mondta: az eset úgy megdöbbentette, hogy utána napokig súlyokat tett a vécé fedelére, hogy megnyugodjon.

(A borítókép illusztráció. Forrás: Shutterstock)

Címkék#vécé

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!